Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Április 06. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

24 óra alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

24 óra alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

Egy nap alatt több mint százötvenezer alkalommal töltötték le a legnépszerűbb internetes videómegosztó oldalról VV Zsófi Rágógumi című dalát.


Hihetetlen számadatok! A Való Világ naivája, Zsófi múlthéten elsőként az RTL Klub NekedValó c. műsorában adta elő első saját számát, a Rágógumit. A vicces dal azóta többszázezer emberhez jutott el, a legutolsó hullámban például egy tegnap reggel feltöltött internetes videót ezidáig több mint százötvenezer alkalommal töltöttek le az internetezők. Annak ellenére, hogy a dal kétértelmű szövege, vicces karakterisztikája és a mai trendeknek megfelelő zenei aláfestése miatt a világhálónak köszönhetően a szerzemény órák alatt a tinik kedvence lett, sokan negatív jelzőkkel bírálják az előadót.

"Az első pillanattól kezdve világossá tettük, hogy nem énekesnő, hanem előadó szeretnék lenni. Az a célom, hogy szórakoztassam az embereket és úgy tűnik, hogy sikerül is!" - újságolja boldogan VV Zsófi, aki azt sem bánja, hogy a szám rengeteg rossz kritikát kapott, hiszen szerinte a számok magukért beszélnek.

A valóságshow-hős egyébként hétvégén már az első éjszakai fellépésén is túlesett, a produkciót megrendelő váci szórakozóhely közönsége pedig kitörő lelkesedéssel fogadta a szőke sztárt. A Rágógumi hamarosan csengőhang formájában is letölthetővé válik, sőt Zsófi és a dal szövegírója, Puskás Peti a sikeren felbuzdulva egy videoklip elkészítését is tervezik, ami heteken belül az egész országot bejárhatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.