Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:52, kedd | Belföld

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

A 42 éves Obreczán Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének.

A hétvégén a Lupa-tónál tartották a Miss Popo szépségversenyt, amelyre formásabbnál formásabb idommakkal megáldott hölgyek jelentkeztek. Mindegyik versenyző tangában vonult végig, a közönség, illetve a zsűri pedig pontozott.

Ami Brazíliában tradíció, az Magyarországon attrakció. Szerencsések voltak azok az urak, akik szombaton a Lupa-tónál élvezték a lemenő nap fényét, ugyanis testközelből mustrálhatták a tangára vetkőzött hölgyek formás hátsóit úgy, hogy még csak zavarban sem kellett lenniük, hiszen pont ez a volt a feladatuk: döntsenek arról, hogy kié a legformásabb popó. A mezőny java csinos huszonévesekből állt.

A zsűri a 42 éves Erikát, a közönség pedig a 38 esztendős Gabriellát kiáltotta ki győztesnek.

Jakab Gabriella (középen) és Obreczán Erika (jobb szélen) - Fotó: © Bakos Gábor

A mustra nyertese, Obreczán Erika egy kicsit félt a kora miatt, álmában sem gondolta volna, hogy őt választják meg popókirálynőnek.

„Azt gondolom, hogy a szép popsihoz jó genetika és egy jó edző kell. Egy ismerősöm szólt, hogy induljak el a versenyen. Gondoltam, az én korosztályom is megmutathatná magát. Egy picit féltem, amikor végignéztem a mezőnyön, hiszen az átlaghoz képest talán dupla korú vagyok. Most sokkal erősebbnek érzem magam. Egyelőre fel sem fogtam, hogy nyerhettem."

Forrás: borsonline.hu; life.hu

Kép: © Bakos Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal