Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Január 15. 13:35, hétfő | Belföld

6 óra alatt 25 jogsértés történt

6 óra alatt 25 jogsértés történt

A kiskunhalasi rendőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival közösen szerveztek közlekedésrendészeti akciót.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2018. január 12-én közlekedésrendészeti akciót szervezett az 53-as számú főút Tompa és Kiskunhalas közötti szakaszán. Az ellenőrzés elsősorban a megengedett legnagyobb sebességhatár betartásának ellenőrzésére, valamint a kanyarodási szabályok megszegésének kiszűrésére irányult.

A 9 óra és 15 óra között megtartott akció során a rendőrök célirányos ellenőrzést hajtottak végre. Azt a járművet vonták intézkedés alá, amelynek sofőrje szabályt szegett. Összesen 24 személlyel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, közülük 3 fő azt a helyszínen a rendelkezésre álló bankkártyás mobil fizetőterminálnak köszönhetően kifizette.

Az ellenőrzés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival történő szoros együttműködéssel valósult meg. Az akció során migráns személyek után kutatva az intézkedés alá vont járműveket át is vizsgálták.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.