Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Január 19. 17:31, szombat | Sport
Forrás: MTI

A Barcelona vezetősége támogatja a jövőre távozó Victor Valdést

A Barcelona vezetősége támogatja a jövőre távozó Victor Valdést

Az FC Barcelona vezetősége továbbra is kiáll Victor Valdés mellett, annak ellenére, hogy a kapus pénteken bejelentette, nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését és tizenkét év után elhagyja nevelőegyesületét.

"Tiszteletben tartjuk a döntését, amely kizárólag szakmai és visszavonhatatlan. Továbbra is támogatnunk kell őt, úgy mint egész pályafutása alatt" - nyilatkozott a klub honlapján Andoni Zubizarreta sportigazgató.


A 31 éves kapus - aki a következő szezonban még teljes erővel szeretne a Barca sikereiért küzdeni - nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt lehetséges távozásáról, akkor elmondta, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön.


Valdés a 2002/03-as szezonban mutatkozott be a katalán sztárcsapatban, s az elmúlt négy szezonban megnyerte a Zamora-díjat, amely a legkevesebb gólt kapó kapusnak jár. A sportoló öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, amellyel jelenleg is vezeti a spanyol pontvadászatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.