Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Június 01. 08:15, csütörtök | Helyi

A kullancsok is várták a nyarat

A kullancsok is várták a nyarat

A védőoltás jelentheti a legjobb megoldást a kullancsok által terjesztett fertőzések megelőzésében.

Még most sem késő elkezdeni a kúrát, amely több tízezer forintba kerülhet, mert a TB nem támogatja a beavatkozást. Dr. Schmidt Péter győri házi gyermekorvos az Oxygen Mediának elmondta, Nyugat-Magyarország a veszélyeztetettebb térségek közé tartozik. A megfelelő öltözet megválasztásával, illetve az egész test átvizsgálásával azonban megelőzhetjük, hogy egy kirándulásnak súlyos vagy akár maradandó következményei legyenek: a tünetek ugyanis nem mindig ismerhetők fel könnyen.

Címkék: győr, kullancs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.