Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 25. 17:38, csütörtök | PR

A pozíciók betöltése

A pozíciók betöltése

A MADS Marketing Kft. abban lehet a vállalatok segítségére, hogy olyan pozíciókra sikerüljön munkatársat találni, mint a több éves tapasztalatot igénylő közép- vagy felsővezető pozíciók, felsőfokú végzettséget igénylő junior pozíciók, illetve alacsonyabb végzettséget igénylő egyszerű fizikai vagy szellemi pozíciók.

Milyen esetekben érdemes igénybe venni a munkaerő-közvetítést, mint szolgáltatást? Ha egy cég hatékonyan és rövid idő alatt szeretné megoldani a fellépő munkaerőhiányt, vagy ha már jó ideje nem találja a megfelelő munkatársat. Jó választás a MADS Marketing Kft. szolgáltatása, ha a vállalatnak a toborzás-, kiválasztáshoz nincs elég ideje vagy kapacitása vagy ha inkább csak azokkal a jelöltekkel találkozna, akik egy többlépcsős kiválasztáson már megfeleltek.

Abban az esetben is igénybe vehető a szolgáltatás, ha a kiválasztott munkatársat nem szeretné a cég azonnal saját állományába venni, csak 3 vagy 6 hónapos próbaidő után. Azért előnyös a szolgáltatást igénybe venni, mert a vállalatnak nem kell a toborzás, előkiválasztással hosszú időt eltöltenie, már csak a legjobb jelöltekkel találkozik. Segítségével rövid idő alatt a saját igényeknek és elképzeléseknek megfelelően választható ki a jelölt, akit nem szükséges azonnal felvenni, elég a próbaidő lejárta után dönteni. A munkára hat hónapos garanciát vállal a MADS Marketing Kft..

Azzal a céllal jött létre a cég 2010-ben, hogy teljes körű és komplex szolgáltatásokat nyújtson a személyzeti szolgáltatások terén megrendelőik számára. A cég a megrendelők egyéni igényeit veszi figyelembe, megoldásaikban a rugalmasságra és a gyorsaságra fókuszálnak. Minden megrendelővel dedikált projekt menedzser tartja a kapcsolatot. Nem csak a toborzás, kiválasztás folyamatában, hanem később a munkavállaló képzési és fejlesztési időszakában is figyelemmel kísérik a folyamatokat. A cég fő profilja közé tartozik a fiatal tehetségek megtalálása mellett a munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, fejvadászat és diákmunka szervezés.

Adatbázisukban több ezer fiatal, 17-35 év közötti munkavállaló van. A tagok több, mint 60%-ával már dolgoztak együtt, akik a nappali tagozatos éveikben vettek részt a gyakornoki programjukban a MADS Iskolaszövetkezeten keresztül. Így a MADS Marketing Kft.-nek lehetősége volt arra, hogy felmérje a tagok képességeit és készségeit. A végzettség megszerzése után munkavállalóiknak azt a munkahelyet találják meg, ahol karrierjük biztonságban lehet a továbbiakban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.