Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 27. 12:18, szerda | PR

A reptéri parkolás 4 előnye

A reptéri parkolás 4 előnye

Sajnos az emberekben még mindig nagyon sok tévhit él a reptéri parkolás lehetőségével kapcsolatban. Még mindig azt hiszik, hogy ez a szolgáltatás rendkívül drága, és hogy egyáltalán nem éri meg ez mellett dönteni.

Ennek oka, hogy sok esetben meg sem nézik az ajánlatokat, a lehetőségeket, és nem foglalkoznak az akciókkal, a kedvezményekkel és azokkal az extra szolgáltatásokkal, amelyek a parkolás mellé járnak.

Pedig sokszor csillanna fel a szemük, hiszen az utóbbi időben a repterek egyre nagyobb figyelmet fordítanak erre a szolgáltatásra. A bud.huhttp://www.bud.hu/utazas/kozlekedes_es_parkolas/parkolas reptéri parkolás lehetősége is már egyre kedvezőbb, és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy el is kezdtek érdeklődni a szolgáltatás iránt az emberek. Nézzük, hogy hogyan is lehet a budapesti reptéren parkolni, és mikor éri ez meg nekünk.

Olcsó parkolás a reptéren

Igen, olcsón is parkolhatunk, csak ügyesnek kell lenni, és ügyesen kell kiválasztani azt a parkolót, amely a mi igényeinknek a legjobban megfelel. A reptéren ugyanis nem egy parkoló van és nem minden parkolóhelynek ugyanaz az ára, tehát például ha több napra utazunk, akkor érdemes igénybe venni azokat a parkolókat, amelyet több napra különféle kedvezményeket kínálnak, vagy ha számunkra nagyon fontos az autónk biztonsága, akkor fizessünk kicsit többet, de válasszunk a Business Parkolót, ahol extra figyelem fordul a kocsinkra.

Ha nincs sok csomagunk, akkor választhatjuk azt a parkolót is, amely a legtávolabb esik a Terminál bejáratától – természetesen ez is maximum 8 perc sétát jelent – ami olcsóbb. Másrészt érdemes figyelni a különféle kedvezményeket a többnapos parkolásra, hiszen általában a Holiday Parkolók 30, de akár 58 százalékos kedvezménnyel is igénybe vehetők.

Az online foglalás lehetősége

Az emberek sajnos arról feledkeznek meg a leginkább és a legtöbbször, hogy online foglaljanak parkolóhelyet is, pedig azzal akár féláron vehetnék igénybe a szolgáltatást. Ez egyébként egy igen érdekes tény, hiszen az okostelefon már a kezünkhöz nőtt, tehát furcsa, hogy nem jut eszükbe az, hogy utánanézzenek, van-e lehetőség – és ha van, akkor az esetleg jár-e valamilyen kedvezmény – az online foglalásra.

Extrák a reptéri parkolás mellé

A reptéri parkolás mellé mindig is kínáltak valamilyen extra szolgáltatásokat, csak amíg az emberek nem is érdeklődtek a parkolás iránt, addig ezekről sem érkezett hozzájuk a megfelelő információ. Pedig olyan szolgáltatásokról van szó, amelyeket igencsak érdemes kihasználni, és ezekkel karöltve már tényleg nevezhetjük olcsónak a reptéri parkolást.

Az egyik ilyen szolgáltatás az ingyenes autómosás, amely miden parkoló autónak jár. Talán azt mondják sokan, hogy erre nincs szükségük és hogy ők otthon, ingyen meg tudják mosni a kocsijukat, de itt egy olyan speciális eljárásról van szó, amelyet otthon nem lehet elvégezni, az autómosóban pedig kellőképpen megkérik az árát. A speciális kendővel való tisztítás után a kocsi úgy néz ki, mintha polírozták volna.

Az XXL-méretű parkolóhelynek is sokan megörültek, amikor tudomást vettek róla, hogy ez is ingyen igénybe vehető a reptéren.

Ingyenes parkolás?

Talán most már a lélegzetük is elállt és nem akarják elhinni, hogy ingyenesen is lehet a reptéren parkolni, pedig ez így van. A Terminál bejárata melletti parkoló igaz, hogy csak 5 percre vehető igénybe és csak napi 2 behajtást engedélyez, de ez pontosan egy tökéletes idő arra, hogy valakivel ne vigyük túlzásba a búcsúzkodást vagy a köszöntést.
Ha tehát valaki ki tud vinni bennünket, vagy el tud jönni értünk, esetleg éppen mi vagyunk a sofőrök, akkor érdemes ezt a lehetőséget az elsők közé sorolni.
Azzal, hogy a reptéri parkolás lehetőségeivel ismerkedünk, még nem döntöttünk semmi mellett, de az biztos, hogy információkat nyertünk, méghozzá sok esetben olyan információkat, amelyek egyszer még hasznosak lehetnek.

Címkék: bud.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből