Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 12. 21:51, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A templomból is lopott egy 25 éves férfi

A templomból is lopott egy 25 éves férfi

A rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki közel egy hónap alatt Csornán egy vendéglőbe és egy virágboltba is betört, majd az egyik helyi templomból is megpróbált pénzt lopni.

A nyomozók adatgyűjtést követően 2016. július 11-én elfogták és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Gyula 25 éves csornai lakost.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. június 18-án egy csornai templomban a bejárati ajtón belül található lezárt vasrácsot megrongálta, a lakatpántot letörte, majd az ott lévő nyitott irodából ellopott egy lezárt pénzkazettát. A dobozt végül nem tudta kinyitni, ezért azt egy közeli szemetesbe kidobta. A tolvaj ezután még két alkalommal próbált meg pénzt lopni a templomból, sikertelenül.



Néhány nap múlva - 2016. június 24-én virradóra - egy csornai vendéglő ablakredőnyét felfeszítette, majd betörte az ablakot. A helyiségben kutatást végzett és ellopta az ott talált készpénzt. K. Gyula egy héttel később egy virágbolt ajtaját is berúgta, behatolt a helyiségbe, ott kutatást végzett, de végül nem tulajdonított el semmit.



A rendőrök a 25 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. K. Gyula kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.