Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Március 05. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A 17 éves fiú fültanúja volt a szörnyűségnek

A 17 éves fiú fültanúja volt a szörnyűségnek

Gyerekpszichológus kezeli az écsi családi tragédia után, a szülei veszekedését és a lövéseket végighallgató 17 éves fiút. Szülei három órán át rossz anyagi körülményeik miatt vitatkoztak, a férfi vadászpuskájával szíven lőtte

Egy nappal a családi dráma helyszínén csak a rendőrségi kordon jelezte, hogy valami szörnyűség történt az egyik écsi házban csütörtökön délután. A helyiek, bár ismerték a férfit és feleségét, nem tudják, milyen körülmények között éltek az elmúlt években.

Az 53 éves erdész egykori kollégája szerint nem zárható ki, hogy a házaspárnak anyagi problémái lehettek.

- Magánerdők kezelésével foglalkozott itt a környéken, elsősorban Écs határában. Nem tudom ebből milyen bevétele származott, de el bírom képzelni, hogy nem olyan fényesen éltek meg belőle - mondta a hírTV-nek Magyar Zoltán.

Senkit sem lepett meg, hogy a családfőnek volt otthon fegyvere.

- Mivel kerületvezető erdész volt, szolgálati fegyvert viselt. A vadászatot nem nagyon gyakorolta, ahogy én ismertem abban a két évben. Amikor a cégtől elkerült, nyilván megtartotta a vadászpuskát - jelentette ki a férfi.

A rendőrség a bemutatott a vadászpuskán kívül más részletet nem árult el, csak annyit mondtak el, hogy a hatósági boncolást ezután végzik el. A család kérésére a kórházban sem álltak kameránk elé, azt azonban megtudtuk, hogy a lövéseket végighallgató 17 éves fiúval gyermekpszichológus foglalkozik, hogy kiheverje a szülei tragikus elvesztését. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.