Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Október 18. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

A bajnokok váltója teljesíti a maratont: Bécsből, Győrön át futnak Budapestre

A bajnokok váltója teljesíti a maratont: Bécsből, Győrön át futnak Budapestre

Vasárnap jelentették be a 21. Bécs-Pozsony-Budapest szupermaraton szervezői, hogy technikai nehézségek miatt nem rendezik meg idén a versenyt. A bajnokok csapata ennek ellenére teljesíti a több mint 300 kilométeres távot, méghozzá jótékony

A bajnokok csapata a Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman), Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus) összeállításban teljesíti majd a távot.

„A 2010. október 23-ra meghirdetett Budakeszi-Kós Károly sétány közötti félmaraton és 56-os Szabadság Napja kapcsán meghirdetett futás megtartását mi is teljes szívünkből támogatjuk. Az immár hagyományos Kolonics György emlékfutáson minden sporttársunk részvételére számítunk. A szupermaratoni távot végigfutó csapatunk a félmaratont is teljesíti." - tette hozzá Ipacs Endre.

A bajnokok váltója szerdán indul Bécsből, Sopron illetve Győr érintésével fut Budapestre. Minden településen lehet hosszabb-rövidebb távra csatlakozni hozzájuk, és természetesen várják a környéken élők adományait is, amivel a vörösiszap katasztrófa károsultjait támogatják majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.