Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Február 20. 10:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Krúdy-iskola eminense a Barátok közt tévésorozat győri tinisztárja

A Krúdy-iskola eminense a Barátok közt tévésorozat győri tinisztárja

Nemcsak a sorozatban, de a magánéletben is jól tanul Nyári Diá­na. A Barátok közt tini szépsége a győri Krúdy Gyula Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola egyik legjobb nebulója. Tavaly osztályelső volt, és a mostani fél

Tizedikes vagyok. A történelem, a magyar, az angol és a matek a kedvencem. Ezekből ötös vagyok. A gazdasági tantárgyakat azonban nem nagyon szeretem - mondta Diána. - Egy-két négyesem lesz félévkor, de az év végére megpróbálom ezeket is kijavítani.

A vonaton és a forgatási szünetekben is majdnem mindig tanulok. A fiatal színészpalánta a hétközi felvétel előtt is szorgosan tanult. Amíg a többiek a forgatásra készülődtek, ő az aulában angolt magolt és matekozott. - Hétfőnként nem forgatunk. Ezeken a napokon mindig bemegyek az órákra - magyarázta Diána, hozzátéve: ha ideje engedi, akkor a hét egyéb napjain is beül az iskolapadba a társai közé.

(Blikk.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.