Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 24. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

A villalakók vitaminokhoz is hozzájutnak

A villalakók vitaminokhoz is hozzájutnak

Az elmúlt napon lázasan esett ágynak Alekosz és Jerzy, pedig a villalakók vitaminokhoz, szükség esetén pedig gyógyszerhez is hozzájuthatnak.

Az utóbbi napokban több villalakó is gyengeségre, kimerültségre panaszkodott, Alekosz pedig lázasan esett ágynak. Persze a kedves tévénézőben jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont a katonai hét alatt gyengélkednek a játékosok, amikor a villában 24 órás orvosi felügyelet van és vitaminokhoz is könnyedén hozzájutnak. Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtófőnöke elmondta a NapiászOnline-nak, hogy jelen pillanatban Alekosz és Jerzy gyengélkedik, és ha szükséges természetesen azonnal orvoshoz viszik őket. „Napi 24 órás orvosi felügyelet van a villában, tehát folyamatosan nyomon követjük a villalakók egészségi állapotát. Található bent egy egészségügyi doboz, amiben vitaminok is vannak, de ha valakinek egyéb gyógyszerekre is szüksége van, akkor azt megkapja.”

A Való Világ 4 történetében több esetben is előfordult már, hogy egy játékost orvoshoz kellett vinni. Gigi először csak rosszul lett, hasfájásra panaszkodott, a villa orvosa pedig vakbélgyanúval azonnal kórházba küldte. Később kiderült, nincs komoly baja a lánynak. Testvére, Béci is nem sokkal húga után kórházba került, hiszen a szkanderverseny közben meghúzta a karját, ami a gokartverseny után csak egyre jobban fájt a fiúnak. Korábban Szandikát és Zsófit is kivitték orvoshoz, velük egy fogorvost kellett felkeresni.

A legkomolyabb egészségügyi probléma azonban akkor merült föl, amikor Laci lumbágója kiújult a villában. Elmondása szerint a fájdalmat már napok óta érezte, de maga sem gondolta volna, hogy sürgős kórházi ellátás lesz a vége hátfájásának. Az akkori hírek szerint akár az is megtörténhetett volna, hogy Lacinak sebészek kése alá kell feküdnie, ami miatt a játék feladására kényszerülhetett volna. Néhány erős fájdalomcsillapító injekció után azonban enyhült Laci szenvedése, azóta pedig folyamatosan szemmel tartják őt, és több alkalommal kúrát is kapott.

Mindezek ellenére a műsor készítői úgy gondolták, hogy továbbra sem kímélik a villalakókat, hiszen az eddigi talán legnehezebb, katonai hét elé néznek, amikor is kiképzőtisztek parancsait kell végrehajtaniuk. A játékosok szerint nem csak fizikailag, de lelkileg is megterhelő a katonák jelenléte, hiszen többen is nehezen tűrik a személyes tárgyaik nélkülözését és az állandó parancsolgatást, aminek gyakran hangot is adnak. „A kiképzőtisztek tiszteletben tartják azt, ha valaki gyengélkedik, megkérdezik az illetőtől, hogy tudja-e vállalni a feladatokat. Eddig ezzel még nem volt probléma, hiszen annak ellenére, hogy Alekosz valóban gyengélkedett, önként kivette a részét a feladatokból. Lacinak szerencsére már semmi baja sincs, de ha szól, hogy fáj a háta, akkor természetesen könnyített feladatokat kap .” – nyilatkozta portálunknak Dobsi Adrienn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.