Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 22. 14:59, szerda | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Ahmed Angel: ,,A valaha látott legszebb arc\"

Ahmed Angel: ,,A valaha látott legszebb arc\

Védjegye a szabályosra zselézett frufru, világító kék szemek, és az összes tini lány Photoshoppolt képein túlmutató fotói.

Ahmed Angel nagynépszerűségre tett szert bizarr fotóalbumával, amit közel három hónap alatt már 1 millióan tekintették meg. A 18 éves Ahmed Angel, modell karrierje mellett orvosnak tanul Fehéroroszországban. Beszél: arabul, angolul, oroszul és franciául. A közel sem lámpalázas fiú, négyszáz képet osztott meg magáról Facebook oldalán, amelyek: „ A valaha látott legszebb arc” és a ,,Nagyon forró” címet kapták.

Ahmed célja a hírnév és a befolyás. De tudja, hogy az értelem és a kreativitás épp olyan fontos mindezek eléréshez. Nem pártolja az alkoholfogyasztást és a dohányzást.

Ahmed így köszönte meg rajongóinak, hogy híressé tették: ,, őszinte köszönet a rajongóknak, barátoknak, hogy megosztották és szavaztak rá, így a fotói a legnépszerűbb helyekre jutottak el a világon.”

Még több fotó adailymail.co.uk oldalon.

Címkék: ahmed angel, modell

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.