Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 27. 08:37, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Akció a baleset-megelőzés jegyében

Akció a baleset-megelőzés jegyében

A rendőrök prevenciós céllal járták be a korábbi közlekedési balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság szakemberei a 2017. májusában Győr illetékességi területén történt – főként kerékpárosokat és gyalogosokat érintő - személyi sérüléssel járó, valamint halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek adatait elemezték. A rendőrök a kétkerekűvel közlekedőket, valamint a gyalogosokat egyaránt érintő akciót szerveztek és prevenciós céllal bejárták a korábbi balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron 2017. május 26-án a délutáni és az esti órákban.

A megyei rendőr-főkapitányság beosztottjai a balesetek megelőzése érdekében felhívták a biciklisek és a gyalogosok figyelmét a közlekedési szabályok betartására, a látás és láthatóság kiemelt szerepére, valamint a kerékpárok kötelező felszerelési tartozékainak fontosságára.
Amennyiben az intézkedések során a rendőrök kisebb hiányosságokat tapasztaltak, akkor helyszíni bírság vagy feljelentés helyett figyelmeztették, prevenciós céllal tájékoztatták, valamint láthatóságot elősegítő ajándékokkal látták el a közlekedőket.
A közlekedési balesetek megelőzését szolgáló ellenőrzések a megye közútjain a jövőben is folytatódnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.