Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Július 07. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Alig használtak: úgy mennek el 11-en az ETO-tól, mintha nem is lettek volna

Alig használtak: úgy mennek el 11-en az ETO-tól, mintha nem is lettek volna

Jelentősen csökkenti légiósainak számát a Győri ETO FC...

Az első csapattól tizenegyen távoznak, két kapus, és kilenc mezőnyjátékos. Mindezt a klubvezetés hozta nyilvánosságra, tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.

Távozik az ETO csapatából Sántha András, a hálóőr három NB I-es meccsel a háta mögött megy a Honvédba, ebből egyet Siófokon játszott, a másik kettőt - két különböző idényben - Győrben. Távozik az NB I leghosszabb nevű kapusa is, Aleksandar Radosavljevic, aki ugyancsak három alkalommal játszott a magyar első osztályban, ő az előző szezonban kapott bizalmat a győri szakvezetéstől. A legdallamosabb nevű ETO játékosa címnek is új tulajdonosa lesz, Teimuraz Sarashenidze is máshol folytatja pályafutását.

Nem győzte meg a szakvezetést a tavaszra szerződtetett Vedran Niksic, Fouad Bougerra pedig nem tudta megismételni a nyíregyházi teljesítményét, így a francia-algír futballista is másutt folytatja. Visszatért a kölcsönből, de már csomagolhat is a kameruni Eugene Fomumbod és a szerb Zoran Supic, rájuk sem számít a vezetőedző. Négy idényt is a Győrben töltött a gaboni Arsene Copa (képen), de neki is csapatot kell keresnie.

Aki viszont már tudja, hogy hol folytatja, az két grúz játékos. Lasha Totadze legemlékezetesebb mozdulata a Pápának lőtt gólja volt, és vele tart a Veszprém megyei városba George Ganugrava is, aki 16 meccset játszott az ETO színeiben. A tizenegyedik távozó a montenegrói Dordije Cetkovic, ő mindössze 5 összecsapáson lépett pályára Győrött.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.