Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Szeptember 07. 12:56, kedd | PR
Forrás: (X)

Álljon biztos lábakon! A lábmasszarozó hatása egészségünkre (x)

Álljon biztos lábakon! A lábmasszarozó hatása egészségünkre (x)

A lábunk minden nap keményen dolgozik, főleg, ha sok házimunkát és olyan feladatokat végzünk, amelyek általában sok sétát és mozgást igényelnek.

A nyakunkhoz, a hátunkhoz és a vállunkhoz hasonlóan a lábunk is élvezheti a rendszeres masszázst.
A perifériás neuropátiában szenvedők a lábfájdalom átmeneti enyhítésének módját kereső gondozók a lábmasszázs eszközeit kiegészítő kezelésnek tekinthetik.

Egy professzionális talpmasszázs pihentető tud lenni, még úgyis ha maga csinlája ezt. Hasonló előnyöket élvezhet, ha mindezt egy elektromos lábmasszírozó gép csinálja. Az alábbiakban egy útmutató a csináld magad lábmasszázshoz.


A lábmasszírozó használatának előnyei

A talpmasszázs kiváló módszer a perifériás neuropátia okozta tünetek kellemetlenségek kezelésére. A masszázs terapeuta alkalmazásának költségei meglehetősen magasak lehetnek, de a talpmasszírozó gép költséghatékony és kényelmes módja lehet a lábfájdalmak enyhítésére otthon.

A talpmasszázs általában csökkenti a feszültséget, serkenti az izmokat, enyhíti a fájdalmat és javítja a keringést. A reflexoterápia segít korrigálni a test egyensúlyhiányát azáltal, hogy a lábad bizonyos területeire irányul. A lábak megfelelő stimulálása enyhítheti az egész test feszültségét.

A lábmasszírozók használatával maximalizálhatja a talpmasszázs által nyújtott relaxációt. Szunyókálhat, miközben lábmasszázst végez, filmet nézhet, vagy utána pedikűröt kaphat. Ez lehetőséget ad arra is, hogy ellenőrizzük a lábunkat, hogy nincsenek-e bütyök, tyúkszem, hólyag és a köröm problémái.


Amikor a lábmasszírozó kellemetlenséget tud okozni

Néhány lábmasszírozó hőt használ a láb stimulálására, és a súlyos zsibbadásban szenvedő betegek gondozóinak körültekintően kell eljárniuk, mivel fennáll az égés veszélye. Ezenkívül a mély gyúrási funkcióval rendelkező masszírozók súlyosbíthatják a keringési problémákat.

Ezért különösen fontos, hogyha egy ilyen típusú gép vásárlására adjuk a fejünket, mindenesetben körültekintően válasszunk. Kutassunk fel több webáruházat, olvassunk utána az interneten vagy kérjük szaktanácsadó véleményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.