Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Május 16. 11:53, hétfő | Helyi

Álló kamionsorba rohant bele a sofőr

Álló kamionsorba rohant bele a sofőr

Egy kis figyelmetlenségből hatalamas baleset is történhet, ezt bizonyítja a Magyar Közút legújabb videója.

Az eset még május 11-én, történt Győr térségében az M1-es autópályán, amikot valószínűleg figyelmetlenségből egy álló kamionsorba szaladt bele egy másik kamionos.

A Magyar Közút azt közölte, Győr térségében egy korábbi baleset mögött feltorlódott álló kocsisorba rohant egy kamionos. Bár az utolsó pillanatban próbálta balra rántani a kormányt, de így is nagy erővel csapódott bele a sor végén álló kamionba, amit gyakorlatilag rátolt az előtte lévő teherautóra. Ráadásul a kikerülő manőver során oldalba talált egy furgont is, a baleset következtében annak a járműnek a roncsdarabjai átrepültek az ellenkező pályoldalra is, csak a szerencsén múlt, hogy ott nem lett belőle újabb baleset.

A balesetben a sorba becsapódó kamionos súlyos sérülést szenvedett, őt a tűzoltók szabadította ki a vezetőfülkéből, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.