Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. November 18. 18:10, hétfő | Belföld

Álomstílus angyali modellekkel

Álomstílus angyali modellekkel

Személyre szabott ruhatervezés és kivitelezés szívvel és óriási szeretettel - erről szól a Sweetheart Couture.

“Amikor az új kampány ötlete felmerült, nem volt kérdés, hogy kikkel fogok együtt dolgozni.”- mondta Tarjáni Réka a márka divat-, stílustervezője.


" Az új szolgáltatások, amiket Fehér Zsanett sminkmesterrel közösen kínálunk a menyasszonyok és koszorúslányaik számára, nem újkeletűek. De itthon szeretnénk mi az úttörői lenni ennek a komplex szolgáltatás típusnak.
Az esküvőre való felkészülés nem könnyű időszak egy menyasszony életében, mi ezt szeretnénk megkönnyíteni a számukra.
Fotózások, workshopok, tanácsadások megkönnyíthetik a nagy napra való felkészülést, mindamellett, hogy csodás emlékként élhet majd az emlékezetükben.
A kampányfotózás nem is lehetett volna tökéletesebb, profi modellek társaságban tudtuk elkezdeni a projektünk népszerűsítését.
Az általam készített köntösöket viselték a lányok, Zsani pedig a makulátlan sminkjüket készítette el, valamint a gyönyörű fotókat is neki köszönhetjük." - tette hozzá


A modell lányok csodásan festettek, Szick Petra a social média területén tevékenykedik a mindennapokban, Ajtai Alexandra egyetemista éveit tölti, Póczik Petra pedig éppen most foglalkozik a diploma munkájával.
“Szuper könnyű volt a közös munka, hiszen mindannyian modellként is dolgoznak.”- ezzel a projekttel megszületett egy csodás fotósorozat. Mind elbűvölőek, stílusosak és igazi csajos csajok.
A Sweetheart Couture is erről szól, egyedi, stílusos ruhákat alkotni a megrendelővel, személyre szabottan, Budapest szívében.

Képek: Fehér Zsanett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.