Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2020. Március 04. 06:52, szerda | Bulvár

Anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

Anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

Blogot vezet az egykori megasztáros énekesnő, zsűritag, aki vadóc évei után megnyugodni látszik, boldog kismama. Első posztjában izgalmas, őszinte, máshol nem olvasható történeteket mesél a csalad.hu-n.

„Amikor elhatároztam, hogy blogot írok, azt is megfogadtam, hogy kendőzetlenül őszinte leszek. Nem szeretnék mismásolni, annak nem sok értelmét látom. Így persze előfordulhat, hogy néha olyan dolgot is leírok, és/vagy olyan formában, ami sokaknak nem tetszik, de hiszem, hogy másoknak (és ők lesznek többen) megnyugvást adnak majd a soraim, és rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel" – kezdte első blogbejegyzését Tóth Gabi.

„31 éves koromig abban a tudatban éltem, hogy nekem – természetes úton – nem lehet gyermekem. Ehhez képest itt álltam egy viszonylag frissnek mondható kapcsolatban, egy pozitív terhességi teszttel a kezemben, amin olyan erősen látható volt mindkét csík, hogy szinte világított. Örültem? Hát persze! Megijedtem? Naná! Elbizonytalanodtam? Nagyon!" – áll a szövegben.

Első posztjában izgalmas, máshol nem olvasható történeteket mesél az eljegyzéséről Krausz Gáborral, egy szendvicsről, amelyet úgy megkívánt, mint soha előtte semmit, terhességi tesztről, a nagy pillanatról, a hormonális változásról.

A poszt itt található: https://csalad.hu/csaladban-elni/a-teszt

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Gabi - Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.