Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Május 25. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Apa lett a Jóbarát

Apa lett a Jóbarát


David Schwimmer és neje az első házassági évfordulójukat már szülőként ünneplik, miután megszületett lányuk, akit azonnal meg is mutattak.

Eddig csak a Jóbarátok című sorozatban élhette át az apaságot David Schwimmer, ám pár évvel a népszerű sorozat véget érte után, az életben is van, aki papának szólítsa. Illetve majd csak fogja, tekintve, hogy lánya mindössze két hetes. A kicsi Cleo születését azonban mostanáig titkolta a színész-rendező és neje, Zoe Buckman, ugyanis nyugalomban, médiafelhajtás nélkül akarták megélni a szülőség első pillanatait. Illetve most legalább már rögtön egy közös családi képen is pózolhatnak a picivel, mert a nagy bejelentést egy fotó kíséretében tette meg Schwimmer.


A negyvennégy éves sztár boldogságában azonban nem mindenki osztozik vele. Egykori Jóbarátok-beli szerelme, Jennifer Aniston ugyanis elhamarkodottnak titulálta már jó párszor David kapcsolatát fotóspárjával. Ami igazából annyira nem oldalhelyes, tekintve, hogy három évig jártak, mielőtt tavaly tavasszal Schwimmer megkérte barátnője kezét, majd nyáron össze is házasodtak. Vagyis az utóbbi időben tényleg felgyorsították magánéletük alakulását, de ez érthető is a színész részéről, ugyanis Zoe pár hónap híján egy húszassal ifjabb tőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.