Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Február 12. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Áramütés vethetett véget a 16 éves fiú életének

Áramütés vethetett véget a 16 éves fiú életének

Megtalálták pénteken a kecskeméti Bolyai Gimnáziumba járó nagykőrösi Bekő Laci holttestét. A 16 éves fiút az elsődleges adatok szerint feltehetően áramütés érte, amikor felmászott egy magasfeszültségű oszlopra. A nagykőrösi rendő

Korábban soha nem maradt el otthonról. Mindenki rendszeretőnek, tisztességtudónak ismeri a nagykőrösi Bekő Lacit. Január 20-án azonban szó nélkül távozott a családtól, s azóta sem tért haza. Akkor még mindenki reménykedett abban, hogy épségben, egészségesen hazatér Nagykőrös tehetséggondozó ösztöndíjasa, számos tanulmányi verseny győztese, akiről édesanyja, Károly Zoltán Pálné úgy tudta, hogy szinte naponta látták valakik a környéken, mégsem tud róla senki semmit.

Csak fokozta a kétségbeesésüket, hogy a fiú számítógépén felfoghatatlan üzeneteket találtak, amelyek „megfejtéséhez” rendőrségi szakértő és egy pedagógus kellett. Pénteken aztán elszállt minden remény…

Péntek reggel Nyársapát külterületén állampolgári bejelentésre megtaláltuk a fiú holttestét. Az elsődleges adatok alapján úgy véljük, hogy feltehetően áramütés érte, amikor felmászott egy magasfeszültségű oszlopra. Az orvos-szakértő kizárta az idegenkezűséget. A Nagykőrösi Rendőr-kapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet – mondta el Kovács Viktória rendőr százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tragédia miatt szombat este elmarad Laci kecskeméti gimnáziumában az alapítványi bál – erősítette meg a városban elterjedt szóbeszédet dr. Főzőné Timár Éva igazgatónő. Gyászol az iskola, a diáktársak, a tanárok is: a Bolyai-gimnázium egyik legkiválóbb tanulóját siratják. (pr)

baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.