Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Október 20. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: indexveszprém.hu

Árveréssel az iszapömlés károsultjaiért

Árveréssel az iszapömlés károsultjaiért

Többször tapasztalhattuk, hogy a katasztrófa károsultjainak mekkora anyagi és lelki segítséget nyújthat egy-egy sportklub, vagy sportesemény. A rászorulók megsegítése érdekében ezúttal egy dedikált magyar válogatott mezre, és egy Győri

Az FC Ajka – Győri ETO jótékonysági mérkőzésen dedikáltatta labdáját Rácz György, aki a játékszert árverésre bocsátja, a befolyt összeget pedig az iszapömlés károsultjainak ajánlja fel. Az NB I-ben szereplő játékosok aláírásával ellátott labda kikiáltási ára 10.000 forint. A téteket névvel és elérhetőséggel a devecserse@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk, november 3-án 21 óráig. Az indexveszprem.hu oldalon folyamatosan tudósítunk az árverés állásáról, így mindig a legmagasabb ajánlatot találja cikkünkben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) segítségével árverés indult a pálya és felszerelés nélkül maradt Devecser SE megsegítésére. A licitálók egy címeres mezre tehetnek ajánlatot, amelyet a válogatott tagjai a San Marino elleni kiütéses győzelem alkalmával írtak alá. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vörösiszap-ár elsöpörte a devecseri futballcsapat pályáját, öltözőjét és szertárát is, így az egyesületnek semmije sem maradt.

Az árverés a San Marino elleni mérkőzésen indult, és két hétig, október 22-én 21 óráig tart. Ajánlatot a devecserse@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. oldalra lehet küldeni. A licit akkor érvényes, ha az ajánlattevő által mellékelt elérhetőségen visszaigazolják azt. Az árverés állását folyamatosan nyomon követhetik az indexveszprém.hu-n.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.