Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 02. 11:51, kedd | Bulvár

Átadták a "Következő generáció" díjat és film készül Bud Spencer életéről

Átadták a

Életrajzi film készül Bud Spencer életének arról a szakaszáról, amely mozis pályafutását előzte meg - jelentette be egy hétvégén véget ért olasz filmfesztiválon a két éve elhunyt művész fia, Giuseppe Pedersoli.

A népszerű filmek fesztiválján, a Terni Pop Film Festen vasárnap elhangzott, hogy a produkció forgatókönyve már készül.

A mozi nagy ikonjai előtt tisztelgő, először megrendezett esemény vendége volt Giuseppe Pedersoli mellett Spencer lánya, Diamante és unokaöccse, Alessandro Pedersoli is.
Bud Spencer fia elmondta: "a család számára olyan, mintha a színész még mindig közöttük lenne. Ápolják az emlékét, ahogy világszerte azt teszik Spencer rajongói is."

"Mindig azt mondta, hogy ő nem színész." - idézte fel Giuseppe, hozzátéve, hogy csak sok év után értette meg, mit akart ezzel apja kifejezni:

"a forgatáson nem szerepet játszott, hanem pontosan olyan volt, mint az életben"

Pedersoli emlékeztetett rá, hogy Spencer nem akart színész lenni, úszóbajnok volt. De mindent megváltoztatott, amikor együtt lépett a kamerák elé Terrence Hill-lel, akivel haláláig barátok maradtak.
A fesztiválon adták át először a színész tiszteletére alapított Bud Spencer - a következő generáció elnevezésű díjat, amelyet Marco D'Amore olasz színész vehetett át.
A Nápolyból származó Carlo Pedersoli, aki színészként vette fel a Bud Spencer nevet, 86 éves korában hunyt el. A színészre szülővárosában nagyszabású kiállítással emlékeznek, amely szeptember 21-én nyílt meg a nápolyi Művészetek Palotájában.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Címkék: bud spencer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.