Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Május 24. 09:53, kedd | Helyi sport
Forrás: AUDI ETO KC honlapja

AUDI ETO KC - A Népligetben dől el a bajnoki cím sorsa

AUDI ETO KC - A Népligetben dől el a bajnoki cím sorsa

Május 24-én kedden, 18 órai kezdettel kerül sor a K&H női kézilabda liga mindent eldöntő mérkőzésére a Győri Audi ETO KC és a Ferencvárosi TC között a Népligetben. A tét a bajnoki cím megszerzése.


A korábbi esztendőkhöz hasonlóan a magyar bajnokság döntő összecsapásában a Győri Audi ETO a Ferencvárossal találkozik. Mind a Győri Audi ETO, mint a Ferencváros számára a keddi mérkőzés az utolsó találkozó, a tét nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése. A magyar bajnokság idei kiírásában nincs két győzelemig tartó döntő, mint a tavalyi szezonban, hanem a rájátszásban legjobban szereplő két csapat között, egy oda-visszavágóval dől el a bajnoki cím - olvasható az AUDI ETO KC honlapján..

Az idei lebonyolítási rendszer szerint ez az összecsapás fogja eldönteni a 2015/16-os szezon magyar bajnoki cím sorsát. Miután a két együttes győri találkozóján a házigazdák nyertek négy góllal, ennyi előnnyel indulnak a Népligetbe Görbiczék.

Az elmúlt évben a Fradi elhódította Ambros Martín együttesétől az első helyet a bajnokságban egy hétéves periódust megszakítva ezzel. Amorimék a visszavágóra tehát négy gólos előnnyel érkeznek majd a népligeti arénában, ahol biztosan nehéz összecsapásra számíthatnak, nem fogják könnyen adni magukat hazai pályán a fővárosi zöld-fehérek.

A magyar bajnokság döntőjének visszavágóját az M4 csatornája élőben közvetíti.
Szurkoljunk a tévékészülékek elől is a tizenkettedik győri bajnoki cím megszerzéséért.

A bajnoki döntőt követően a csapat a 2015/16-os szezont lezáró találkozóra hívja szurkolóit az Audi Aréna Győr főbejárata elé. A csapat várhatóan 22 óra körül érkezik a találkozóra. A lányok minden szurkolót és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt zárhassák le a szezont.

K&H női kézilabda liga dőntő 2. forduló
2016. május 24. kedd, 18:00
Népliget, Elek Gyula Aréna
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.