Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 21. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: ZOO GYŐR

Az állatkertek éjszakáján érdekes programok várják a látogatókat a győri állatkertben

Az állatkertek éjszakáján érdekes programok várják a látogatókat a győri állatkertben

A győri állatkert és még rajta kívül az ország 10 településén összesen 12 állatkert várja az érdeklődőket szakvezetéssel, látványetetéssel és interaktív programokkal az V. Állatkertek éjszakáján augusztus 26-án.

A hangulatos fáklyákkal megvilágított sétányokon izgalmas programokkal vár mindenkit a Xantus János Állatkert Augusztus 26-án meghosszabbított nyitva tartással 22 óráig. Az Állatkertek Éjszakája külön programjai 16 óra után kezdődnek. A látogatókat a tapírok, a kapucinusmajmok, a tapír család és az örvös medve látványetetése után csak ezen az estén, meg tudják figyelni, ahogy a ragadozók becserkészik a zsákmányukat, mivel a jaguárunk mellett, új látványosságként, az oroszlán éjszakai falatozására is várják a közönséget.
Kézműves foglalkozásokon, oroszlán álarcot készíthetnek a vállalkozó kedvűek. A hüllőház mellett bátorságpróbát tehetnek az erre vállalkozó látogatók, ahol a tapizoo láda kincsein kívül a „nem szeretem” állatokkal, kígyókkal és csótányokkal is találkozhatnak. Az este folyamán érdekes új állatbemutatókkal is készülnek az érdeklődőknek, majd testközelből meg lehet ismerkedni a kertben körbevezetett show sztárjaival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.