Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 24. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Az Erika Pékség és Cukrászat játékának nyertese

Az Erika Pékség és Cukrászat játékának nyertese

Az Erika Pékség és Cukrászat hivatalos Facebook oldalán lezajlott nyereményjáték nyertese, Pilka Ticián átvehette nyereményét, egy általa választott formájú tortát, születésnapjára.

A Facebook oldalunkon egy nyereményjátékot indítottunk, melynek célja az volt, hogy egy szerencsés játékost megajándékozzunk a születésnapjára, egy az általa választott mintájú torta elkészítésével. - meséli a történetet Barabás Péter az Erika Pékség és Cukrászat tulajdonosa.

Pilka Ticián a közelmúltban vehette át nyereményét, a képen vele látható tortát. Így utólag és ilyen formában is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk neki, az Erika Pékség és Cukrászat és az infoGyőr szerkesztőségének nevében.

A későbbiekben is érdemes figyelemmel kísérni és kedvelni az Erika Pékség és Cukrászat hivatalos Facebook oldalát, hiszen hasonló és más nyereményjátékok is várhatóak a közeljövőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.