Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Március 19. 20:24, csütörtök | Helyi

"Az évad mozgalmasabb fele számomra most kezdődött volna" - Szina Kinga is nyilatkozott

Szina Kinga, a Győri Nemzeti Színház színésznője nyilatkozott portálunknak néhány gondolatot a koronavírus miatt most kialakult helyzetről.

"Túl az első sokkon és riadalmon, most igyekszem nem átadni magam a szorongásnak. Rettenetesen hiányzik a színház, a munka, amit ráadásul egy nagyon intenzív és lelkesült időszakban kellett abbahagyni, hiszen a Goldoni darabot, a sikeres bemutatóval, most indítottuk útjára, Dunaújvárosban épphogy csak elkezdtük Háy János, Utánképzés ittas vezetőknek című darabjának próbáit, amit a Rózsavölgyi szalonban követett volna egy újabb bemutató." - mesélte megkeresésünkre Szina Kinga, a Győri Nemzeti Színház színésznője. Hozzátette: "Az évad mozgalmasabb fele számomra most kezdődött volna, de az egyéni gondokon túllepve, megértve a probléma nagyságát, és elfogadva ezt a kényszerű helyzetet, nagyon jó érzés látni, hogy az emberek hogyan fognak és kapaszkodnak össze a bajban, egymást segítve, bíztatva, támogatva, felismerve, hogy ez egy nagyon nehéz, kritikus időszak mindenki számára. Bízom benne, hogy minél hamarabb, minél kisebb veszteséggel jutunk túl a válságon, és levonva a megfelelő tanulságokat, kicsit okosabbam megyünk tovább az úton."

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.