Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Január 15. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Az ápolatlan pár és a Nyúl Borozó esete

Az ápolatlan pár és a Nyúl Borozó esete

Középkorú, ápolatlan pár rabolt ki egy győri borozót csütörtök este. Az alkalmazottat késsel kényszerítették a bevétel átadására.


Zárás előtt egy órával lépett be egy középkorú pár a győri Nyúli Borozóba, majd leültek italozni. Megvárták, amíg a borozó kiürül, és csapos megkezdi a zárást, majd a földre teperték és kést szorítva mellkasához a bevételt követelték tőle. Ezután a belső helyiségbe zárták az 51 éves alkalmazottat, és mintegy 150 ezer forintnyi zsákmánnyal elmenekültek a helyszínről. A két rabló ötven év körüli, ápolatlan benyomást keltő. A férfi 170 centiméter körüli, zömök, rövid, barna hajú, a nő 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, kerek arcú, barna hajú. A rendőrség nagy erőkkel indított nyomozást rablás bűntette miatt. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.