Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2019. Augusztus 04. 17:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott

Balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytatott egy 21 éves nagykőrösi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 6-án 13 óra körül Tiszakécske külterületén, a 4601-es számú úton Kocsér irányába közlekedett egy akkor 20 éves nagykőrösi férfi egy Toyota tehergépkocsival. Haladása során az út 99.775-es méterénél figyelmetlensége miatt későn észlelte az úttest szélén, kerékpárján ülve várakozó 16 éves fiút, akit elütött. A balesetet követően a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A biciklis életveszélyes sérülést szenvedett.

Az esetről lakossági bejelentés alapján értesült a rendőrség. Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek, ahol rövid idő elteltével megjelent a balesetben részes gépkocsivezető. A férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki közúti baleset gondatlan okozása vétség, valamint segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a fiatalkorú sérülései maradandó fogyatékosságot eredményeztek.

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezve az iratokat vádemelés javaslatával adták át a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

Címkék: baleset, kecskemét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.