Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. November 13. 14:59, kedd | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Belement egy kátyúba? Ingyenes futómű mérés Győrben

Belement egy kátyúba? Ingyenes futómű mérés Győrben

Bosszankodunk, mérgelődünk eleget a kátyúk, gödrök, rossz minőségű utak miatt, de ettől az utak sajnos nem lesznek simábbak. Ráadásul egy-egy nagyobb zökkenés, az autók futóművét is kikezdi.

Szinte az egész országban rossz minőségűek az autóutak, tele gödrökkel, kátyúkkal. Ezek gépjárművünk futómű alkatrészeit, golyóscsapjait, gömbfejeit, stabilizátorjait, lengőkarjait, szilentjeit nagyon igénybe veszik. Az alkatrészek kopása, a futómű elállítódásához vezet, ezáltal az autógumi nem teljes futófelületével érintkezik az úttal, élettartama akár a felére is csökkenhet.
Az autónkon az utánfutás, a kerékdőlés, a kerékösszetartás kapcsolatban van egymással, tehát amikor az egyik érték megváltozik, viszi magával a többit is.
Ha megtörtént a baj, idejében meg kell vizsgáltatni a futóművet, a későbbi balesetek elkerülése miatt. De havonta is kifizethetnénk még egy autó árát, ha kátyúnként szervizbe vinnénk az autót. Első hallásra talán hihetetlen, de a Bánfi Kipufogó Futómű és Gyorsszervizben ingyenes a számítógépes futómű mérés és nincsenek rejtett költségek sem.
- Nagyon sokan érdeklődnek nálunk ezzel kapcsolatban, mert sajnos az emberek nehezen hiszik el, hogy a mai világban valami tényleg ingyenes- mondja Bánfi Balázs, a szerviz tulajdonosa. - Sőt, ha már ott van nálunk, és ez az egész számítógépes futómű kontrol nem került pénzébe, akkor is adunk egy törzsvásárlói kártyát azért, hogy ha legközelebb is minket választ, és esetleg futómű beállítás is esedékes akkor kedvezményben részesüljön.
A számítógépes futómű mérés abból áll, hogy a szervizben mind a négy kerékre felhelyezünk egy-egy elektronikus mérő fejet, amelyek infrasugarakkal kapcsolódnak egymáshoz. Az autó adatait betápláljuk a számítógépbe, ami azonnal megjeleníti nekünk a gyári futómű értékeket, és összehasonlítja a jelenleg mért értékekkel. A futóműbeállító berendezés információ ad mind a négy kerék dőléséről, összetartásáról, utánfutásáról, csapterpesztéséről, és a szimetriatengelytől való szögeltéréséről. Erről nyomtatott dokumentumot is adnak és jó tud azt is, hogy a szerviz jármű adatbankja 30 évre visszamenőleg fel van töltve.
További információért látogasson el a www.banfiszerviz.hu oldalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.