Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 01. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Béranya szült gyereket a tévésztárnak

Béranya szült gyereket a tévésztárnak

Elizabeth Banks egy évtizednyi próbálkozás után lemondott a terhességről, viszont az anyaságról nem kellett, mert más kihordta helyette kisfiát.

Úgy hozta az élet, hogy Elizabeth Banks népszerű sorozatában, a nálunk A stúdió címen futó 30 Rockban, és a valóságban is anya lett. Csupán annyi különbséggel, hogy a szerepével ellentétben, Elizabeth nem élhette át a terhesség és a szülés érzését, ugyanis hiába próbálkozott a teherbe eséssel, sem természetes, sem mesterséges úton nem jött össze neki. Így tavaly úgy döntött férjével - akivel lassan két évtizede él szerelemben -, hogy béranyát fogadnak. A napokban pedig meg is született a kisfiúk, Felix Handelman. A pici genetikailag teljesen a szüleié, hiszen az ő örökítő anyagaikat ültették be az orvosok a pótmamába. A Dokik című széria, illetve a Zack és Miri pornót forgat sztárja pedig rendkívül boldog, hogy végre anya lehetett legalább így.

A közelmúltban több sztár is béranya mellett döntött különböző okokból. Elton John és férje, valamint Ricky Martin érthetően képtelenek voltak máshogy saját gyermeket vállalni. Illetve Bryan Adams születendő csemetéjéről is azt pletykálják, hogy asszisztense inkább pénzért, mintsem szerelemből fogja megszülni neki. Sarah Jessica Parker viszont nem akart még egyszer várandós lenni, ezért fogadott fel mást ikrei kihordására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.