Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. November 06. 13:20, hétfő | Külföld

"Berényi András" is Ázsia utcáin bolyong

A Séfek séfe és a múlt hétvégén finálézó Vigyázat, gyerekkel vagyok! után november 7-én debütál egy újabb olyan műsort vetítenek majd, melynek Ördög Nóra a házigazdája.

November 7-én, 19 órakor debütál a TV2 vadonatúj napi realityje, az Ázsia Expressz, mely keddtől szombatig lesz látható.

A műsorban hét sztárpár vállalkozott arra a feladatra, hogy napi egy dollár költőpénzből - melyet utazásra nem használhatnak - eljussanak a megadott célpontokra. Mindezt a világ egy olyan pontján, olyan országokban, ahol alig beszélnek idegen nyelveket:

"Elenyésző, hogy valaki tudott mondani egy-két angol szót. De ez még nem is volt akkora baj. Sokkal több gondot okozott, hogy más a kultúrájuk, az attitűdje az embereknek és teljesen más a gesztusrendszerük" - mesélte nekünk pár hete a műsor egyik résztvevője R. Kárpáti Péter, akit sokan a Barátok közt egykori főszereplőjeként, Berényi Andrásként is azonosíthatnak a nézők és a rajongók újra a tévéképernyők előtt.

Forrás: musorvizio.blog.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -