Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Március 20. 07:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Beszorult a kocsma kéményébe az ózdi betörő

Beszorult a kocsma kéményébe az ózdi betörő

Mondhatni szorult helyzetbe került az az ózdi férfi, aki a kéményen át akart bejutni egy kocsmába. Ritkán fordul elő, hogy az elkövetőt egy kémény fogjon meg, Ózdon ez megtörtént.

Az elsődleges információk alapján egy ózdi férfi be akart törni egy helyi italkimérésbe, s mivel a hátsó ajtón keresztül nem tudott bejutni, felmászott a tetőre. A kéményen keresztül akarta elérni célját, de útközben beszorult, és nem tudott megmozdulni, ott ragadt.

Az italkimérés alkalmazottja a rendőröknek elmondta, hogy március 18-án a szokásos időben este hét órakor zárta be a boltot, majd másnap reggel kilenckor akart nyitni. Ekkor hallotta a kémény felől jövő segélykiáltást. A rendőrök a tűzoltók segítségével emelték ki a feltehetően több órát a kéményben töltő férfit, akit kihűléses tünetekkel szállítottak kórházba.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás kísérletének gyanúja miatt indított eljárást az ózdi férfivel szemben.

Az ügy érdekessége, hogy a gyanúsított azzal védekezik, hogy ő csak focizott és a tetőre felrepült labdáért mászott a kéménybe. Azonban nem tudta megmutatni hol a labda, illetve azokat sem tudta megnevezni, akikkel együtt rúgta a bőrt.

(police.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.