Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. November 13. 07:15, hétfő | Helyi

Bilincsben vitték el az Audi szakszervezetének két vezetőjét

Bilincsben vitték el az Audi szakszervezetének két vezetőjét

Éppen csak elkezdődött az elnöki köszöntővel az Audi Hungária Független Szakszervezet bizalmi értekezlete csütörtök reggel, amikor a rendőrök bilincsben vittek el két elnökségi tagot a rendezvényről – tudta meg a Telex.

A portál információi szerint eddig közokirat-hamisítás gyanújáról lehetett tudni, de hűtlen kezelés gyanúja is szerepelt. Híre ment, és ezt később a rendőrség is megerősítette, hogy közokirat-hamisítás gyanúja miatt nyomozás indult az AHFSZ ellen.

Mint írják, a 2020-as beszámolót kétszer adták le. Először 2021. május 29-én, ebben 92,6 millió forint veszteséget mutatott az adózott eredmény. A szeptember 27-én beadott módosított beszámolóban viszont már 93 ezer forint nyereség állt. Született magyarázat a csaknem 93 milliós különbségre: az „anyagjellegű kiadások” összegét csökkentették 92,7 millióval.

Azt is leírták, hogy a 2021-es évre vonatkozó beszámolókból ugyanakkor már három változatot adtak le, az eredeti verziót kétszer is módosították. A 2022. június 1-jén benyújtott első beszámolóban 366,5 milliós veszteség szerepelt az „adózott eredmény” rovatban. A három hónappal később, szeptember 27-én beérkezett második jelentésben már 234,2 millió veszteség, a november 6-i harmadik korrekció után 233 millió mínusz szerepelt ugyanezen a soron. A különbség az első és a harmadik beszámoló között itt is jelentős: 130 millió forint.

Mindez bizonnyal ez áll a most történtek hátterében, de kérdés, hogy továbbra is közokirat-hamisítás-e a gyanú, mert már hűtlen kezelésről is hallani – írja a portál.

„Értetlenül állunk az eset előtt” – a szakszervezet egyelőre ennyit reagált a történtekre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.