Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Augusztus 22. 21:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Aranypatkó fogadó Győrújbarát

Bor szerda aug. 25.-én Győr környékén is

Bor szerda aug. 25.-én Győr környékén is

Végre egyre többen ismerik fel, hogy az étkezés akkor teljesedik ki igazán, ha a finom ételek mellé választanak egy hozzá illő bort is.Ez a nap kitűnő alkalom erre, hiszen a több Győr k

Ezen a napon az Aranypatkó fogadó Győrújbaráton több mint két tucat borát féláron kínálja.Ha valaki kíváncsi a ház borára, azt örömmel megkínálják vele.Erre a napra különleges ebéd és vacsora menüvel is készülnek. A menükkel beneveztek a bor szerda menü versenyére, melyeket itt megtalálja.
Ebéd menü: neve
A bohém és az ártatlan randevúja
r: 2950 Ft
Rendelhető: 11-15.-ig

Fokhagyma krémleves sajtos toasttal
ízletes fokhagyma krémlevesünkhöz füstölt sajttal leolvasztott toastot kínálunk
Bor:
Pannonhalmi Tricollis Cuvée/ Apátsági pincészet/ helyi bor

A bohém és az ártatlan:
Dzsentri ebédje: A juhtúrót kockára vágott pritaminpaprikával ízesítjük, a csirke mellét ezzel megtöltjük, finoman fűszerezzük,rostlapon megsütjük. Tömlöcbe vetett szüzek: Bacon szalonnába betekert finoman fűszerezett sertés szűzérméket vaslapra vetjük,szép pirosra sütjük, lila hagyma karikákkal koronázzuk. Hercegnő burgonyával és párolt rizzsel körítjük.
Bor:
Pannonhalmi Rajnai Rizling/ Deé pincészet/ helyi bor
Meggyes túrós palacsinta vaníliaágyon:
Frissen sütött palacsintánkat ízletes, édes mazsolás túrókrémmel megtöltjük,friss meggyel pikánssá tesszük, vanília ágyra fektetjük.
Bor:
Tokaji Aszú 3 puttonyos

Vacsora menü: neve
Egy talicska csalétek 2 személyre:
r: 7600 Ft/ 2 fő
Rendelhető: 17-22.-ig
Felvidéki saláta:
Jércemell csíkokat megpirítunk, roppanós, friss saláta ágyra fektetjük, snidlinges joghurtöntettel meglocsoljuk, pirított fenyőmagot szórunk rá.
Bor:
Pannonhalmi Irsai Olivér/ Deé pincészet/ helyi bor

Egy talicska csalétek 2 személyre:
Talicskánkra csupa finom étket halmozunk: Tanyasi réce omlósra sütött combját, házi ízesítésű sült kolbászt, fogadósnénk kedvencét, sertésnek rántott velejét, baconba tekert sertés szüzet. Háromféle körettel körítjük: rizzsel, párolt zöldségekkel és burgonyatallérral, így tálaljuk
Bor:
Szekszárdi Rosé/ Takler pincészet

lom kehely:
Fagylalt kehely választás szerinti ízekből, gyümölcsökkel gazdagítva
Bor:
Mátraaljai Muscat Lunel/ Szőke pince

A háromfogásos menü árába a bor ára is benne foglaltatik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.