Városlista
2018. november 14, szerda - Aliz

Hírek

2018. November 08. 16:24, csütörtök | Bulvár

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Két nő kapott össze a Neoton Família legutóbbi koncertjén. Szét kellett őket választani, miután az egyik a hajánál fogva rántotta le a másikat a földre.

Hajtépésig menő dulakodás volt a Neoton Família legutóbbi, szigetszentmiklósi koncertjén. Két nő kapott össze, és ahogy az egyik szemtanú elmondta, az egész abból indult ki, hogy egyikük nem tudott helyet szerezni magának az első sorban, és ideges lett. „Ott voltam a második sorban, így jól láttam az egészet. Egy lány
őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak.
Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket”
– mondta a férfi a Borsnak.

A zenekarvezető, Végvári Ádám elmondta a lapnak, hogy még csak hasonló sem fordult elő a zenekar 50 éves történetében.

„A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz,
sok hölgyrajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van
egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett. [...] A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még testőröm sem volt soha, nem volt szükség rá”
– mondta Végvári Ádám.

Forrás: origo.hu

Kép: Szabó Gábor, Origo - Csepregi Éva és Végvári Ádám egy 2015-ös sajtótájékoztatón

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 07:44, kedd | Bulvár

Mi a közös John Travoltában és Richard Gere-ben? Mutatjuk! - VIDEÓVAL

10 dolog, amit eddig nem tudtál a 40 éves Grease című musicalről

2018. November 12. 13:30, hétfő | Bulvár

Tolvai Reni felizgatta egy pillanatra Stohl Andrást

Erős mezőny volt és izgalmas produkciókat láthattunk a Sztárban sztár november 11-i adásában is. Sári Évi hatalmasat énekelt, Hien habfürdőt vett Rihannaként, Pintér Tibor Tenya pedig szórakoztatóan hozta David Hasselhoffot.

2018. November 12. 13:08, hétfő | Bulvár

Stohl Luca súlyos beteg

Az énekesnőnél tíz évvel ezelőtt diagnosztizáltak súlyos problémát, amikor cipőfűzés közben összeesett a Táncművészeti Főiskolán.

2018. November 12. 07:36, hétfő | Bulvár

Tarolt az új Grinch a hétvégén az amerikai mozikban

A Grinch új feldolgozása vonzotta a hétvégén az észak-amerikai mozikba a legtöbb nézőt: Dr. Seuss karácsonyi animációs meséjére 66 millió dollárért (19 milliárd forintért) váltott jegyet a közönség