Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 08. 16:24, csütörtök | Bulvár

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Két nő kapott össze a Neoton Família legutóbbi koncertjén. Szét kellett őket választani, miután az egyik a hajánál fogva rántotta le a másikat a földre.

Hajtépésig menő dulakodás volt a Neoton Família legutóbbi, szigetszentmiklósi koncertjén. Két nő kapott össze, és ahogy az egyik szemtanú elmondta, az egész abból indult ki, hogy egyikük nem tudott helyet szerezni magának az első sorban, és ideges lett. „Ott voltam a második sorban, így jól láttam az egészet. Egy lány
őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak.
Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket”
– mondta a férfi a Borsnak.

A zenekarvezető, Végvári Ádám elmondta a lapnak, hogy még csak hasonló sem fordult elő a zenekar 50 éves történetében.

„A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz,
sok hölgyrajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van
egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett. [...] A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még testőröm sem volt soha, nem volt szükség rá”
– mondta Végvári Ádám.

Forrás: origo.hu

Kép: Szabó Gábor, Origo - Csepregi Éva és Végvári Ádám egy 2015-ös sajtótájékoztatón

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 20. 05:00, vasárnap | Bulvár

20 éves a Magna Cum Laude

Fennállása 20. évfordulóját ünnepli a Magna Cum Laude február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel.

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

2019. Január 16. 07:11, szerda | Bulvár

Már sört is árul az orosz posta

Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta - közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.