Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. November 08. 16:24, csütörtök | Bulvár

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Botrány a Neoton Família koncertjén - Hajánál fogva rántottak földre egy nőt

Két nő kapott össze a Neoton Família legutóbbi koncertjén. Szét kellett őket választani, miután az egyik a hajánál fogva rántotta le a másikat a földre.

Hajtépésig menő dulakodás volt a Neoton Família legutóbbi, szigetszentmiklósi koncertjén. Két nő kapott össze, és ahogy az egyik szemtanú elmondta, az egész abból indult ki, hogy egyikük nem tudott helyet szerezni magának az első sorban, és ideges lett. „Ott voltam a második sorban, így jól láttam az egészet. Egy lány
őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak.
Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket”
– mondta a férfi a Borsnak.

A zenekarvezető, Végvári Ádám elmondta a lapnak, hogy még csak hasonló sem fordult elő a zenekar 50 éves történetében.

„A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz,
sok hölgyrajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van
egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett. [...] A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még testőröm sem volt soha, nem volt szükség rá”
– mondta Végvári Ádám.

Forrás: origo.hu

Kép: Szabó Gábor, Origo - Csepregi Éva és Végvári Ádám egy 2015-ös sajtótájékoztatón

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.