Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Március 31. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Clooney is járt az olasz szexpartikra

Clooney is járt az olasz szexpartikra

Cristiano Ronaldot és George Clooney-t is megnevezte Silvio Berlusconi fiatalkorú prostituáltja, mint az olasz miniszterelnök vad bulijainak vendégeit.

A világ talán eddigi legnagyobb szexbotránya zajlik Olaszországban, melynek két főszereplője a nemzet vezetője, és egy éppen a tizennyolcat betöltő örömlány. Utóbbi, Karima el Mahroug azt állítja, hogy Silvio Berlusconi nemcsak őt, mint fiatalkorút, és harminckét másik prostituáltat látott vendégül a szexpartijain, hanem sztárokat is. A testét áruló ifjú lány az egyik bulin találkozott George Clooney-val és szerelmével, Elisabetta Canalisszal. Cristiano Ronaldo pedig nemcsak nézelődni ment, hanem élményt gyűjteni is. Így lefeküdt Karimával. Az Oscar-díjas színész és a világ legdrágább embere természetesen mindketten tagadják, hogy jártak volna valamelyik Bunga Bunga mulatságon. Viszont a bíróság ettől függetlenül beidézheti őket, hogy tanúskodjanak. Vagy Berlusconi ügyvédei kérik fel ugyanerre a két szépfiút, hogy az ő segítségükkel bizonyítsák Mahroug hiteltelenségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.