Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Július 30. 17:35, kedd | Sport

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca napilap Leyenda-díját Madridban. A spanyol újság által alapított elismerést a lap szerkesztősége ítéli oda évente a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott profi sportolónak.

A portugál klasszis a díj átvétele után válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

A portugál Európa-bajnok labdarúgó elmondta, hogy megújulásra volt szüksége, azért igazolt a Juventushoz. Mindent megnyert a Real Madriddal, amit futballistaként megnyerhetett és már nem nem volt meg a kellő motivációja a spanyol fővárosban.

Kiemelte, hogy nagyon sokat jelent neki ez a díj és örömmel utazott Madridba, hogy át tudja venni.

Ronaldo reagált Maurizio Sarrinak a Juventus új edzőjének a nyiltakoztára. A szakember teljes szabadságot adna Ronaldonak a következő idényben a pályán. A portugál támadó meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját a Juvetus-szal a következő szezonban, ezért a csapategységet tartja szem előtt és a védekezésből is ki akarja venni a részét.

Ronaldo kitért a Barcelonára is. A spanyol csapat szerinte remekül igazolt és az egyik legerősebb együttes lesz a következő szezonban. A portugál klasszis egy mosoly mellett azért megjegyezte, hogy a Real és a Juvetus is nagyon erős lesz a következő szezonban.

Kapott kérdést Cristiano Ronaldo Neymarral kapcsolatban is, akivel sokat dolgozott együtt az utolsó időszakban reklámkampányokon. Szerinte a maradni fog Párizsban, de ott kell játszania, ahol a legjobban érzni magát, akkor tudja a legjobb teljesítményt nyújtania.

Forrás: origo.hu, marca.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.