Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. Január 13. 18:30, szerda | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

Csábító fogyókúrás programok helyett...

Csábító fogyókúrás programok helyett...

Könnyebb és felvállalható életmódváltás. Holnaptól más lesz! Holnaptól, kevesebbet eszem, elkezdem szedni azt a zöld kis kapszulát, amitől a Gréta is lefogyott. Több folyad

Holnap-, vagyis ma:

Ma elég stresszes volt a napom, úgyhogy délig nem ettem semmit, de most van egy 10 percem arra, hogy bedobjak valamit a Plazaba. ! Az a kis süti igazán szemrevaló! Nem baj majd holnaptól kezdem az életmódváltást"

Te is érezted már magad hasonlóan?

Csábító fogyókúrás programok helyett célszerűbb ráhangolódni a könnyen felvállalható életmódváltásra. De magától nem fog menni! Te is kellesz hozzá!

Hogy miért is érdemes váltani?

Aki törődik a lelkével, és a testével az egészségesebben él. Pár hétig , hónapig sanyargathatjuk magunkat, de az abbahagyott fogyókúrás készítmények után bizony gyorsan visszaszaladnak ránk a kilók, sőt még akár több is annál, mint amennyitől megszabadultunk.

Ha igazán elhatároztuk magunkat lélekben, ha rá tudunk hangolódni magunkra, és arra a célra amit szeretnénk, sokkal nagyobb sikert tudunk elérni. A sikerhez pedig idő kell. A kilók sem egy hét alatt kúsztak fel Rád.

Nagyon okos döntés az étrend megváltoztatása, ami egy kis odafigyeléssel akár élvezetes is lehet, hiszen számos új ízt fedezhetünk fel. Elég ha száműzzük étrendünkből a cukros és szénhidrátokkal teli ételeket. Válaszunk inkább a szárnyas és zöldségekkel teli ételekből. Próbáljunk ki új recepteket. Igyunk legalább 2 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, teát.

Magában azonban az étrend megváltoztatása még nem elég. Ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk a sportolást is be kell csempésznünk életünkbe. Jó, ha együtt kezdjük egy baráttal vagy barátnővel a mozgást, így mindig lesz egy társunk, aki ösztönöz.

s hogy miért jó sportolni?

- Jobban birkózunk meg a mindennapi stresszel
- Jobb lesz a testtartásunk
- Megnő az önbizalmunk
- Jobb formában jobban érezzük magunkat
- Erősebb lesz szervezetünk ellenálló képessége
- Többet fogunk mosolyogni, jobb lesz a közérzetünk

Kezd el még ma, légy kitartó!


Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Május 18. 07:57, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Május 17. 08:50, péntek | Helyi

Üvegpályát építenek a Széchenyi térre

Izgalmas mérkőzéseket és rengeteg kísérőprogramot ígér az Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság, fallabda országos bajnokságot, amelynek leglátványosabb mérkőzéseit a Széchenyi téren felállított üvegpályán rendezik