Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 10. 18:30, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Díjaztuk a Tablóverseny győzteseit!

Díjaztuk a Tablóverseny győzteseit!

Lassan véget ér az érettségi, ám mielőtt még a szóbeli tételeket kihúznátok, s belevágnátok a nagybetűs életbe eláruljuk Nektek, hogy mely iskolák lettek a 2012-es Tablóverseny győztesei!

Akik a legjobban örülhetnek azok a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 12I osztályának tagjai. Az első helyezettnek járó nyereményként az InfoGyőr portáltól 100.000 forintot vehettek át, s ebből végül mind a 27-en egy jó kis bankettet csaphattok, méltón búcsúzva ezzel iskolátoktól, s talán egymástól is.

Az ezüstérmesek a Szabadhegyi Magyar-Német Középiskola 12.A osztályának tanulói lettek. Egy utolsó, fergeteges “osztálykirándulás” a jutalmatok, hiszen mind a 31-en 100. 000 forint értékben belépőt nyertetek a Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandparkba.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium 12.A osztálya helyezkedik el. Rátok egy hatalmas buli vár, hiszen Győr egyik legkedveltebb szórakozóhelye, a Mamma Mia a pénteki napra mindannyiotoknak, azaz 29 főnek ingyen belépőt biztosít, plusz a hangulat megalapozásaként a diszkó öt üveg pezsgőre is meghív benneteket.

A dobogóról éppenhogy csak lecsúszott Móra Ferenc Általános és Középiskola 13.C osztályának tanulói se szomorkodjanak, sőt, készüljetek egy nem akármilyen “sulibulira”. Győr legújabb szórakozóhelye, a MUNDO Club ugyanis tárt karokkal vár titeket, a szombati napra ingyen belépőt biztosít a számotokra, ráadásul mind a 30-an vendégei vagytok a helynek öt üveg pezsgőre.

Az 5. helyen a Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképző Iskola 12.C osztályának diákjai végeztek. Ti, mind a 32-en a város legismertebb helyének, a Laposnak a vendégei vagytok egy-egy pohár italra.

Az utolsó díjazozottak a Bercsényi Miklós Gimnázium 13.N osztályának 27 tagja. Nyereményetek a Monroe Cafe falajánlásával 3 üveg pezsgő és 50 bulanga.

Arra kérjük a nyertes osztályok képviselőit, hogy jelentkezzenek be a 96 /310-991 -es telefonszámon, a nyereményátvétel miatt.

A nyeremények átadására 2012.06.07-én, csütörtökön 14 -órakor kerül sor. A Győr, 2021 Kiss János út 9/b földszint 2. címen, a Szuperinfó szerkesztőségben.

Reméljük, tényleg felejthetetlen estéje lesz az InfoGyőr felajánlásának köszönhetően az első helyen végzett osztálynak. S egyben köszönjük a támogatást és felajánlást a Rajka és Vidéke Takarék Szövetkezetnek, a Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandparknak, valamint Győr szórakozóhelyeinek: a Mamma Mia-nak, a MUNDO Clubnak, valamint a Laposnak és nem utolsó sorban a Monroe Cafenak.

Címkék: Tablóverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.