Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 24. 15:32, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Díjkitűzés: életveszélyt okozó testi sértés miatt

Díjkitűzés: életveszélyt okozó testi sértés miatt

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 500.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy Győrben elkövetett bűncselekmény miatt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást 08000/260/2016. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. szeptember 2-án 14 és 15 óra közötti időben, a győri Béke hídon, a Rába folyó feletti szakaszon előzetes szóváltást és dulakodást követően mellkason szúrt egy arra gyalogosan közlekedő győri férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen elkövető a bűncselekményt követően elmenekült a helyszínről.


A nyomozás eddigi adatai alapján az ismeretlen férfi körülbelül 25-45 év körüli, 170-175 centiméter magas, sportos, izmos testalkatú. Haja rövid, sötétbarna, vagy fekete színű. A bűncselekmény napján a tettes fekete vagy sötétszürke mountain bike kerékpárral közlekedett.
Ruházata kék rövid ujjú póló és világoskék farmernadrág volt. Hátán fekete hátizsákot, feje tetején napszemüveget viselt. A dulakodás következtében arcán sérülések keletkeztek, szemöldöke valószínűleg felrepedt. Az elkövetőről a hatóság mozaikképet készített a sértett elmondása alapján:

A tettes bal felkarján az alábbi képhez hasonló nonfiguratív, vonalkás elrendezésű tetoválás volt látható:

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000,- (azaz ötszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.