Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 27. 13:24, szerda | Helyi

Dinamikusan fejlődik a kerti gépekhez alkatrészt áruló családi vállalkozás

Dinamikusan fejlődik a kerti gépekhez alkatrészt áruló családi vállalkozás

Nagyon bosszantó tud lenni, ha gyönyörű kertünk vagy akár nagyobb birtokunk gondozása közben borsot tör az orrunk alá egy elromlott kerti kisgép.

Ha vagyunk annyira szerencsés helyzetben, és mi magunk meg tudjuk csinálni, az egy jó megoldás mind az idő, mind a pénztárcánk szempontjából. A kérdés azonban ilyenkor is felmerül, hogy megfelelő alkatrésszel javítható-e, vagy mindenképp újat kell vásárolni.

Persze nem mindegy, milyen típusú kerti kisgépet használunk. Sokszor hibás működés vagy végleges rongálódás lehet a rossz választás következménye. A terepviszonyok, a megmunkálandó föld, a kezelendő felület mind meghatározza, hogy milyen gépet érdemes választani. Nem lehetünk életünk folyamán mindennek a szaktudói, így egy kisgépbe való beruházás előtt érdemes kicsit informálódni.

Ha mégis megtörténik a baj és alkatrészt kell cserélni, nem érdemes magunkba temetkezni, mert a kimondottan a kerti kisgépek alkatrészeire szakosodott Agrooroszi Kertigép Alkatrészek Webáruházban biztosan megtalálod, ami a javításhoz szükséges.

Ha konkrétan motort keresel, számos márkát forgalmaz a cég

Nagy választékban kínál kerti kisgépekhez motorokat, gyertyákat, szíjakat, különböző szűrőket, de be tudunk náluk szerezni minden olyan alkatrészt, ami alapvetően cserélhető.
A nagyobb, fő alkatrészek közé tartoznak a kisgépek lelkei, a motorok.

Az egyik legnagyobb kertimotor gyártó a Briggs. A vállalat 1928-ban nyilvánosságra került a New York-i Értéktőzsdén, azóta is töretlenül haladnak előre. Ezen kívül érdemes szem előtt tartani, hogy ezek a motorok nagyon jól bírják a terhelést, rendkívül sok pozitív vélemény olvasható róluk az interneten.

A másik ismert és minőségi név a Honda. A japán minőség örök: könnyű indíthatóság, alacsony fogyasztás jellemzi a Honda kertigép motorjait. Fontos az egész országban elérhető szerviz szolgáltatás, sőt, a Hondára a Pán Európai Garancia vonatkozik, ami azt jelenti, hogy megfelelő papírokkal igazolja a tulajdonjogot és a vásárlást, így Európa teljes területén érvényesíteni tudjuk javíttatási igényünket.

Fontos megemlíteni két kínai márkát, amik nem annyira közismertek, de ár-érték arányban jó választás lehet. Kicsit talán több műszaki odafigyelést igényelnek, de mindenképp érdemes megfontolni, mert költséghatékony megoldást kínálnak. Ez a Rato és a Zongshen márka.

A webáruházban regisztráció nélkül is meg tudod vásárolni a motorokat, alkatrészeket, de természetesen sokkal könnyebb a vásárlás nyomonkövetése vagy az adódó problémák kezelése, ha regisztrált vásárlóként ütöd nyélbe az üzletet. Természetesen ez teljesen ingyenes és csak néhány kattintásnyi időt vesz igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.