Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Január 28. 06:15, kedd | Bulvár

Döntött a Mammut Schobert Norbi ügyében

Döntött a Mammut Schobert Norbi ügyében

A Mammutban jelenleg található franchise Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival.

A Mammutban jelenleg található Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival és így a bevásárlóközpontban egy ideig nem lehet kapni az Update termékeket. Hamarosan profilváltáson esik át az üzlet és továbbra is olyan árul majd más diétás termékeket. Mint írják posztjukban, sem a stílusával, sem a világnézetével nem értenek egyet, és rosszul érinti őket, hogy a boltjuk dolgozóit is ezzel azonosítják.

Schobert a Tények hétfői adásában már reagált is a történtekre, állítja, hogy már korábban szerződésbontásban voltak.

"Ez az üzlet konkrétan egy problémás üzlet volt, évek óta nem járt kötelező képzésre, nem tartotta be az értékesítésnek a szabályait, idegen terméket forgalmazott, tehát itt már pont megszüntetésben voltunk, és pont ráült erre a balhéra, de ennek én szívből örülök. Ebben a kereskedelmi központban hárman vártak arra, hogy joguk legyen nyitni, és pont Réka fog nyitni."

Hozzátette, nem üzleti megfontolásból mondta, amit mondott, de nem aggódik, szerinte növelni fogják idén így is a bevételeiket. Az adás után a jelenlegi franchise partner új posztban reagált az adásra.

Schobert Norbi péntek este egy félórás élő Facebook-videóban megtette azt, amit rengetegen követeltek tőle. Bocsánatot kért.

Ausztriából Facebook-videóban jelentkezett be, amit majd 24 ezren követtek élőben.

Pontokban Schobert Norbi legfontosabb mondatai:

- nagyon sokan azt várják tőle, hogy kérjen bocsánatot, „ennek eljött az ideje”.
- „az elvek” miatt nem akar bocsánatot kérni, csak a stílus miatt. - szülés után a nők általában túlsúllyal élnek, természetesen ez nem vonatkozik mindenkire.
- Schobert Norbi elmondta, hogy ő kedveli a duci és molett nőket, de itt egy betegségről van szó. - a fitneszguru szerint általában az emberek súlyára vonatkozó képlet egyszerű: testmagasság mínusz száz.
- természetesen a számtól lehetnek eltérések, hiszen mindenkinek más a testsűrűsége.
- 1994 óta van ebben a szakmában, elmúlt huszonöt évben nem foglalkoztak vele ennyit, mint az elmúlt pár napban.
- „Egy nő legyen nő, egy férfi legyen férfi!”
- „Ha meg fogtok ölni, akkor is ezt fogom mondani, nem azt, amit hallani akartok.”
- Norbi szerint a Magda Marinkóhoz hasonló bérgyilkosok sem kaptak olyan fenyegető leveleket, amiket ő.
- plusz-mínusz 10 kiló kell, hogy legyen a szülés után a nőn, hogy megmaradjon a vágy.
- volt olyan alkalmazottja, akihez kakaóscsigát vágtak, volt olyan, aki felmondott, de összességében – a botrány ellenére – nőtt a cég forgalma.
- „Ha meg akarsz bántani, fogalmazz úgy, mint egy intelligens ember!” – mondta - Norbi, miután vélhetően a felesége, Rubint Réka a képen kívülről bekiabálta neki, hogy „Ez nem kritika!”
- Norbi kihangsúlyozta, hogy fittségben ő ott van a Top 50-ben Magyarországon. - Nincs műfoga, nem kokszol, de néha iszik egy whiskey-t és elszív egy szivart. - a videó végén Rubint Réka is megjelent, és reagált a kommentekre: nem sanyargatja magát, hiszen „25-30 éve így nézek ki”.
- Norbi visszavette a szót és elmondta, hogya felesége 90 kiló lenne, az az ő felelőssége lenne, de mondaná neki, hogy menjen edzeni, és tegye le a Nutellát, ám kitartana mellette. Még akkor is, ha Réka 130 kiló lenne, de az biztos, hogy nem kívánná ennyire.
- a fitneszguru a videó végén elmondta, hogy legyen sok házasság Magyarországon, legyen szép gyerek, a jóisten áldjon meg mindenkit, de hozzátette, hogy a „sátáni” kommentek azok az írókat minősítik.

Forrás: 24.hu; promotions.hu

Főkép: promotions.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.