Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. December 11. 07:20, szerda | Belföld

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

Dubajban folytatja a magyar kreatív igazgató

2019 őszén távozott a New Edge-től Kurják Gábor alapító-ügyvezető. Újra csatlakozott régi kollégája, Tordai Bálint csapatához és Dubajban, a Kraftwerk Experience Design & Productionnél folytatja pályafutását kreatív igazgatóként.

A szakember egyik legfontosabb feladata az interaktív élménymegoldások fejlesztése és beemelése az event- és kiállítás-ügynökség projektjeibe.

Néhány éve a múzeumok kiállításainak kialakítása körül is jelentős változások mentek végbe, melybe remekül illeszkedik ez a gondolatsor, úgyhogy ma már kínálatukban szerepel múzeumi interaktív élmények fejlesztése és kivitelezése is.

Kurják Gábor az idegenforgalom felől érkezett az üzleti rendezvényszervezés területére. Miután Nagyatádról a fővárosba költözött, az akkor még ERAVIS (később Hunguest, Hotel Touring, Hotel Éden) tulajdonában álló szállodákban kezdett dolgozni a front office-tól az értékesítésig. Az Édenben a szálloda rendezvénykapacitásainak értékesítése volt a feladata, így került a rendezvények közelébe.

Ezt követően a Ragazzart rendezvényügynökségnél vállalt állást, majd az akkor legnagyobb hazai tulajdonú ügynökséghez, a Roxerhez került, ahol először rendezvényszervezőként (2 év), majd 7 évig az ügynökség kreatív vezetőjeként dolgozott.

A Roxerrel párhuzamosan alapította a New Edge-et, amely akkor egy rendezvényeszközök bérbeadására specializálódott vállalkozás volt. 2012-től vált meg a Roxertől és kezdett el foglalkozni főállásban a New Edge-dzsel, melynek profilját kibővítették a rendezvény- és kiállításdesign irányába.

Mindig is érdekelték a különleges "experiential" megoldások, elkezdett interaktív élmények tervezésével foglalkozni.

A New Edge-nél 2017-ben az általuk tervezett és kivitelezett kiállítási stand interaktív elemeinek köszönhetően elnyerték az ITB Berlin Legjobb Európai Kiállító standdíját.

Új elérhetőségei:
+971 55 805 1732,
gabor.kurjak@kraftwerk-me.com

Forrás: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.