Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. December 15. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Dunaújvárosban lépett pályára a válogatottjait nélkülöző Audi ETO

Dunaújvárosban lépett pályára a válogatottjait nélkülöző Audi ETO

A válogatottjait nélkülöző Győri Audi ETO KC csapatánál az EB alatt sem állt meg az élet. Konkoly Csaba kemény edzéseket vezényel nap mint nap a lányoknak, akikkel december 14-én elutaztak Dunaújvárosba edzőmeccseket játszani. A délel

Több fiatallal erősítette meg a válogatottnál tartózkodó játékosok helyén fentmaradó helyeket a keretben Konkoly Csaba vezetőedző, míg a Dunaújváros teljes csapattal várta mieinket. Az első félidő így is izgalmas csatát hozott, felváltva vezettek a csapatok. A második játékrészben főleg összeszokottabb védelmének köszönhetően 34-31-re megnyerte a felkészülési meccset a Dunaújváros. A két csapat negyd négyes kezdéssel még egyszer összecsap a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Konkoly Csaba: Jól kezdtünk, jó hozzáállásal játszottunk, azonban egyéni hibák miatt szoros volt az első féildő. Hamar 3 gólos előnyre tettünk szert a második félidő elején, azt hittük megvan a meccs, sajnos kihagytunk sok ziccert, melynek elsősorban a rutintalanság volt az oka. Mindenkinek lehetőséget adtam, főleg a felületes védekezésünk miatt vagyok csalódott, a lőtt góljaink számával nincs nagy gond. Délután hasonló meccsre számítok, a mostani tapasztalatok alapján fejleszteni kell a védekezést, hiszen természetesen meg szeretnénk nyerni a meccset.

Nos hatottak az edzői intelmek a délutáni meccsen, hiszen 35-30-ra megnyerte a meccset az ifikkel teletűzdelt gárda. A többek között Raduloviccsal és Ferlinggel felálló újvárosiakat a 20 percben érte utol az ETO, átvették a fiatalok a vezetést, és a lefújásig nem is adták ki kezükből az előnyt. Többynire 3-4-góllal vezettek a lányok a második játékrészben, egyszer volt 7 gólos is az előny eeből pedig 5 megmaradt a végére is.

Konkoly Csaba: A védekezésünk minősége sokat javult az első meccshez képest, gyakorlatilag az ifikorú játékosokkal a főszerepben vágtunk vissza a vereségért a Dunaújvárosnak. Összekapzuk magunkat a második meccsre. Nagyon elégedett vagyok a fiatalokkal!

Íme a győri összeállítás a második meccsen!

Szemerey,Tóth E. 11, Planéta 4, Schatzl 2, Szegedi 7, Szölösi 1, Bárány 2, Sirián 1, Amorim 1, Orbán 5, Hornyák 1, Virág, Burghardt, Horváth D, Mayer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.