Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Szeptember 16. 06:46, hétfő | Belföld

Egy órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon

Egy órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon

Jelentősen hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon - közölte Kavalecz Imre, a MÁVINFORM sajtóügyeletese.

A kivitelező a Városliget elágazás és Kőbánya teher közötti pályafelújítást nem fejezte be időben. Emiatt azon a szakaszon csak egy vágányon közlekednek a vonatok. A vonatfeltorlódások és nagyobb késések elkerülése érdekében a ceglédi és a lajosmizsei vonalról érkező elővárosi, helyi személyvonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan fordulnak vissza. A távolsági zónázó, a szegedi, a nyíregyházi és a záhonyi InterCity vonatok a Nyugati pályaudvarig közlekednek, és onnan indulnak vissza, Kőbánya-alsó megállóhelyen is megállnak.

További késések esetén vonatkimaradásokkal is számolni lehet - derül ki a közleményből. A késés 30-40, esetenként 50 perc is lehet. A vágányzári munkát várhatóan reggel nyolc órakor fejezik be.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Címkék: MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;