Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2018. Február 14. 08:30, szerda | Bulvár

Elhagyja az országot a Beatrice gitárosa

Elhagyja az országot a Beatrice gitárosa

Magasvári Viktor eddig ingázott Ausztria és Magyarország között, de most úgy döntött, végleg itt hagyja az országot és a Beatrice zenekart.

Elhagyja a ­ Beatrice zenekart és az országot Magasvári Viktor. „Nem akartam cserben hagyni a Beatricét, de ezt a kétlaki életet nem bírtam tovább” – foglalta össze a Blikknek Magasvári, aki 15 éven át gitározott a legendás rockbandában. „Két évvel ezelőtt költöztünk Bécsújhelyre, miután a feleségem az ottani közkórház idegsebészetén kapott olyan lehetőséget, amire itthon hiába vágyott, de én fél lábbal itthon maradtam. Örömmel vezettem le a 250 kilométereket Őrbottyánba, ahol a Ricsével próbáltunk, de tavaly nyáron már szenvedtem. Volt olyan hét, hogy a családomat csak egyetlen napra láttam” – magyarázta döntését Magasvári Viktor, akit Ausztriában négyéves fia és hétesztendős kislánya is várt.
hirdetés

„Az én álmom már megvalósult, a feleségem álma viszont még alakul, és most ez a fontosabb. Amit gitárosként el akartam érni, azt elértem” – mondta.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.