Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Január 13. 14:19, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Ellopta az autót Mosonmagyaróvárról, majd megpróbálta felgyújtani

Ellopta az autót Mosonmagyaróvárról, majd megpróbálta felgyújtani

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai beazonosították, a Békés megyei rendőrök pedig elfogták azt a férfit, aki egy mosonmagyaróvári lakásba jogtalanul behatolt és onnan egy gépjárművet tulajdonított el, melyet később megpróbált felgyújtani.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. január 11-én 6 óra körüli időben egy mosonmagyaróvári nyitott családi házba bement, kutatást végzett és onnan készpénzt valamint egy személygépkocsi indítókulcsát tulajdonította el. Az elkövető a ház előtt parkoló gépkocsit elindította, majd 250 méter megtétele után azzal az árokba csúszott. A baleset okozását követően a tettes, hogy a nyomokat eltüntesse az autó üzemanyagtankját akarta meggyújtani, majd az utastérben rakott tüzet, ezt követően elmenekült a helyszínről.

A jármű üzemanyagtankja nem robbant be, azonban az utastérben égési nyomok keletkeztek.Az intézkedők részletes adatgyűjtése egy helyi lakáshoz vezetett. Az albérletben tartott házkutatáskor a nyomozók a lopott pénz egy részét lefoglalták.
A tettes időközben a várost elhagyta és vonattal lakcímére utazott. A rendőrök a fiatalembert a békéscsabai vasútállomáson elfogták és őrizetbe vették.A gyanúsított tettét ittasságával magyarázta.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 36 éves békéscsabai lakos ellen, lopás bűntett, jármű önkényes elvétele bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.