Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. November 05. 08:00, hétfő | Bulvár

Élő adásban szólt be Liptai Claudiának Majka és Stohl András is

Élő adásban szólt be Liptai Claudiának Majka és Stohl András is

Szépen kiosztották egymást a zsűritagok a TV2 Sztárban sztár élő show-jában.

A kissé bántó Claudia-beszólással, poénnal megtalált Majka szerint ötven év múlva már nem fognak emlékezni zsűritársára, majd amikor Liptai félig komolyan azt mondta, hogy soha nem ivott és nem szívott, Stohl szólt oda, hogy ne hazudjon.

Stohl Andrásnak börtönben töltött időszakán élcelődtek később, de közben azért színvonalas produkciók is mentek.

Hien kezdte az adást, Claudiának tetszett a produkció, Stohl unta, de így is gratulált, 32 pontot érő nyitás volt. A másodikként fellépő Torres Dani nem kapott egy kimondottan kellemes feladatot, a Vengaboys énekesnőjét kellett alakítania. Liptainak a Predator című film jutott eszébe róla: „Ne haragudj, de semmi nőiesség nincs benned" – sajnálkozott. „Ez nagyon rossz dal, de nekünk a produkciót kell értékelni" – magyarázta Papp Szabi, Stohl pedig lehetetlen küldetésnek tartotta ezt a számot. „Ennél rosszabb nótát nem írtak a 90-es években. Jó lett volna, ha nem lett volna az egész rossz" – summázta Majka.

A zsűritagok nyilván haverok, szeretik egymást kóstolgatni, ez ma este sem volt másként. „2070-ben a Sztárban sztárban azt mondják majd, hogy volt egy Majka... azt a szart!" – poénkodott Claudia, de Majka hamar visszavágott: „Az a baj, hogy 2070-ben arra, hogy Liptai Claudia volt, arra nem is fognak emlékezni".

Gesztesi Károlyt a szerkesztők láthatóan szeretnék sokáig adásban tartani, így testhezálló dalokat kap, Presser Pici után most egy Magna Cum Laude-dalt volt a feladat. Mező Misit hangyányival könnyebb volt alakítania, mintha egy Kim Wilde-ot, Kylie Minogue-ot vagy Miley Cyrust kapott volna.

"Micsoda muzikalitás van benned, micsoda lélek! Színész vagy, de megérkeztél haza, a zene világába. Mindent megadnék, hogy a végéig meneteljél" – dicsérte volt férjét Liptai Claudia. Stohl lepontozta, mert csak Gesztesit hallotta, aki meg sem próbált Mező lenni. Claudia persze 10-essel honorálta exét, de Majka csak ötöt adott: „Ha lenne közös gyerekünk, én is tíz pontot adnék!" – szúrt oda.

Forrás: origo.hu

Főkép: Weber Zsolt

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.