Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Február 02. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Eltűnt Kolozs Miklós - a lakosság segítségét kérik

Eltűnt Kolozs Miklós - a lakosság segítségét kérik

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt kenderesi férfi felkutatása érdekében. Kolozs Miklós 2011. február 1-én hajnalban elment otthonról és azóta sem tért haza. Az 56 éves férfi beteg, cselekvőképességet kizáró gondno

Kolozs Miklóst utoljára kora reggel a kenderesi vasútállomáson látták, ahol jegyet váltott. A férfi körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú, vöröses hajú, borostás, hajlott testtartású, gyenge fizikai állapotban van. Eltűnésekor sötétkék kapucnis felsőt, sötét kötött sapkát, szürke színű tréning nadrágot, sötét színű mellényt és barna bakancsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki Kolozs Miklós jelenlegi tartózkodási helyéről tud, látta valahol, jelentkezzen személyesen vagy telefonon az 56/501-600 számon a 42-20-as melléken, vagy a 107-es, 112-es számú segélyhívón, illetve bármelyik rendőrnél, rendőri szervnél.

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.